изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:16 EET
Откриха мъртъв 7-годишния Веселин    
Ред и сигурност
Тялото на изчезнало преди месец момче е открито в Искърското дефиле, близо до Реброво. Намереният детски труп е на обявения за издирване седемгодишен Веселин Игнатов от софийското село Кътина, който страда от аутизъм, потвърдиха за Дарик от МВР.  Тялото е било силно обезобразено и е откарано в Съдебна медицина.


Разпознаването, което е било направено в понеделник късно вечерта, е потвърдило, че става дума за Веселин.  Предстои да се извърши аутопсията в Съдебна медицина, която трябва да установи каква е причината за смъртта. Детето е било разпознато от близките му по дрехите. Задължително ще се направи и ДНК-експертиза. „От това, което е направено до момента, може да се потвърди, че това е детето”, заяви комисар Валери Йорданов, директор на СДВР, цитиран от "Фокус".

Веселин Игнатов изчезна от дома си в Нови Искър на 27 април към 11.00 часа и до снощи беше в неизвестност. Стотици полицаи и граждани се включиха в издирването на момчето, беше създадена и група във социалната мрежа Facebook, която обедини повече от 120 000 души.
Веско страдаше от аутизъм и основното притеснение на родителите, беше, че евентуално човекът, който го намери, може да не предположи, че детето не може да се върне само у дома. По думите им пред медиите малчуганът изглеждал по-голям за възрастта си, бил контактен и доверчив дори към непознати хора, въпреки че не можел да говори.
От изчезването му досега полицията провери десетки сигнали,  според които Веско е бил забелязван на пазар "Илиянци" с две жени, че си е играл с момиче в село Джурово, че е бил в сладкарница на ул. "Цар Борис" и "Пиротска" в София и др. Редица противоречиви версии и прогнози се появихаи в интернет пространството, обединило хиляди в търсенето на момченцето. dir.bg

Детето аутист отвлечено за донор?

ПОМОГНЕТЕ ДА НАМЕРИМ ВЕСКО!

 


Сходни връзки

Откриха мъртъв 7-годишния Веселин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди