изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:56 EET
СЕМИНАР СЪБИРА МАЖОРЕТНИ СЪСТАВИ    
ОбществоСеминар за ръководители и участници в мажоретни състави ще се проведе на 5 и 6 юни в курорта Албена. Форумът се организира от сдружение "За децата на Добрич" и Българска мажоретна асоциация. В него ще вземат участие над 50  мажоретки и техните ръководители от София, Пловдив, Пазарджик, Тервел, Добрич, Нови пазар, Благоевград, Симитли, Горна Оряховица, Разград и Бургас.

 Те ще бъдат обучавани в тънкостите на мажоретния танц от Александра Перичич - треньор и хореограф на мажоретни състави от Черна гора, съобщиха организаторите. Александра е завършила Национална школа за мажоретни треньори и съдии в Хърватска. С критериите за оценка в мажоретните категории и дисциплини участниците в семинара ще бъдат запознати от Джуро Влахович - вицепрезидент и международен съдия на Международната мажоретна асоциация IMA, чиито член от тази година е и Българската мажоретна асоциация. Семинарът е подготовка за престижния форум, който се провежда от девет години през месец септември в Албена - международния мажоретен фестивал "Златен помпон".
 


Сходни връзки

СЕМИНАР СЪБИРА МАЖОРЕТНИ СЪСТАВИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди