изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:11 EEST
„БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ” ОБНОВИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В ДОБРИЧ    
НовиниМного весели игри и настроение очакват децата на Добрич, които от първи юни се радват на обновения от хранителния холдинг „Белла България” дървен град в градския парк.


Добрич бе сред населените места, които участваха активно в конкурса за нов детски кът, обявен на сайта на проекта „Повече сигурни места за щастливи игри”. След като много малко гласове не му достигнаха, за да се нареди сред победителите, организаторът на конкурса „Белла България”, както НДТ вече писа, се ангажира с освежаването на съществуваща детска площадка. За целта фирмата е получила и активната подкрепа на община Добрич, съобщават оттам. Изборът на мястото е направен от посетителите на сайта www.mestazaigra.bg, които се обединиха около предложението за дървения град.
„Повече сигурни места за щастливи игри” е дългосрочна национална социално-отговорна инициатива на „Белла България” за изграждане на нови детски площадки в големите градове на страната. Те се строят в градове с население до и над 100 хиляди жители (по три във всяка от двете групи годишно). Родителите решават кои са печелившите населени места. Това става чрез гласуване на специално създадения сайт.
Проектът се реализира под формата на публично-частно партньорство с подкрепата на местните власти.

 


Сходни връзки

„БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ” ОБНОВИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди