изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:31 EEST
Рекордният джакпот оцеля    
НовиниРекордният джакпот от 3 милиона и 53 хиляди лева в играта “6 от 49” на Българския спортен тотализатор оцеля и днес. Огромната сума остава за неделя, като се очаква печалбата да надхвърли 3 и половина милиона лева.


Тотоманията през последните седмици зарази не само българите, а и много кандидат- милионери от съседни държави. Заради инцидента в предпоследния тираж, когато мъж се опита да обере тотопункт в столицата, днешният тираж с рекорден джакпот премина при засилена охрана на тото пунктовете, предаде репортерът ни Борислав Лазаров, който посети залата, в която се обработват фишовете.

Рекордният джакпот привлече като магнит тълпи от хора Към тотопунктовете. В събота вечерта въоръжен мъж ограби точно този пункт в квартал „Герена”. Днес пунктът бе пълен с хора, които нямаха и капка притеснение от случилото се преди дни.

Пред тотопункта имаше полицейско присъствие. Играчите даже съзряха поличба в това, че пускат фиша си в пункт, в който е имало обир само преди един тираж.

Правя такава връзка, че тука има много печалби и ненапразно пише, че това е тотопункта на големите печалби, каза един от тотоманиаците.

Чисто статистически шансът да познаете шестте числа е едно на четиринайсет милиона, колкото са възможните комбинации. Въпреки това редовните играчи вярват в силата на изпробвани във времето стратегии. Трябва обаче да знаете, че тотото няма памет, така че няма никаква гаранция, че число, което се е падало няколко тиража подред, ще се падне пак.

Сумата в неделя ще бъде над 3 милиона и 700 хиляди, каза за bTV Новините Мария Янева, директор на дирекция „Обработване на печалбите. Според нея хората не трябва да бъдат разочаровани от това, че джакпотът оцеля днес. Хората, които спечелят рекордната сума, ще получат в брой до 30 хиляди лева, а останалите по сметка.

„Самоличността на спечелилия се пази в пълна тайна. Участниците се притесняват и не желаят да се съобщават техните имена и ние удовлетворяваме това тяхно желание, каза Янева.
http://www.btv.bg/
 


Сходни връзки

Рекордният джакпот оцеля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди