изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:28 EET
Нападнаха с чук и бокс Боян Расате    
Ред и сигурност
Двама мъже с качулки нападнали пред дома му бившия лидер на БНС Боян Расате и младеж, който бил с него. Единият от биячите носел чук, а другият - бокс. Инцидентът стана около 14.00 часа следобед, разказа Расате, цитиран от "Фокус". Той има 16 шева, рани на главата и тила, натъртвания и удари по тялото.


Събориха ме на земята. Успях да се изправя, след което хванах единия – този с чука, за ръката, но другият мина зад мен и ме удари няколко пъти с бокс в тила. После мина пред мен и ме удари с бокса и в лицето", обясни как станал екшъна  Расате.

Младежът също е бил съборен на земята и удрян. Нападателите избягали. По думите на Расате, те не промълвили и дума. Нападението станало много бързо и дори хората в съседни магазини не са успели да разберат веднага какво става.

Расате и младежът, който е с контузни рани и разбита дясна скула, са потърсили медицинска помощ в "Пирогов".

Националистът заяви, че в годините, в които е развивал обществено-политическа дейност, от БНС са настъпили много интереси. Нямам представа, кой може да ни е нападнал, каза той. Полицията е уведомена. Екип от Трето районно управление работи по случая.

През април Расате се сби с президента и продуцент на цирк "Балкански" Александър Балкански. Конфликтът започнал заради неправилно паркирана кола пред служебния вход на цирка.
dir.bg

 


Сходни връзки

Нападнаха с чук и бокс Боян Расате | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.56 секунди