изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:49 EET
Гонзо и Бербо в мач за 5000 евро    
Спорт Много интересна футболна среща ще се проведе днес в луксозен хотел в курорта Слънчев бряг. Един срещу друг ще се изправят напусналият националния отбор Димитър Бербатов и директорът на Левски Георги Иванов-Гонзо, пише в. “Меридиан Мач”.

 
Рекордьорът по отбелязани голове за “трикольорите” ще си събере отбор от бивши свои съотборници в ЦСКА и държавния тим. Очаква се в тима на Бербо да рита и Стилиян Петров, който също е на почивка в Слънчев бряг. Гонзо пък ще си подбере отбора сред приятелите, с които отдъхва в морския курорт.
 
Двубоят започва в 19:00 часа и ще се играе на малки вратички. Още отсега се очаква интересът към срещата да бъде огромен и стоте пейки на малкото игрище да бъдат запълнени догоре и да има голям брой правостоящи.
 
Бербатов се е хванал на бас с Гонзо и който загуби, ще трябва да плати 5000 евро на другия. Уговорката обаче е, че който и да спечели мача и който и да вземе парите, те ще бъдат използвани за всеобщ купон след срещата.
 
Според изданието Бербо е в Слънчев бряг със своята половинка Елена и малката им дъщеря Деа. Нападателят на Манчестър Юнайтед поддържа формата си, като всеки ден рано сутринта пробягвал по 4 км на плажната ивица, а след това плувал по 50 дължини на басейна на хотела./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Гонзо и Бербо в мач за 5000 евро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди