изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:23 EEST
Здравен хороскоп – 7-13 юни 2010    
ХороскопНа 7 юни Луната е намаляваща в знака Овен, където ще бъде до 18.41 часа на 8 юни. По време на намаляваща Луна следоперативните рани зарастват по-бързо и опасността от възпалителни процеси е по-малка, което е благоприятно за оперативни намеси.

На 7 и 8 юни не се препоръчват операции на ириса и стъкловидното тяло на очите, мозъчни операции, интервенции на горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите без пулпата. Ако операцията не може да бъде отложена, трябва да се извършат допълнителни процедури за предпазване от усложнения и възпаления в следващ ден, подходящ според знака на Луната. През тези дни можете да проведете лечение и профилактика, свързани с изброените органи, за да бъде успешно.

На 7 юни родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог е желателно да не прекаляват с храненето, за да не си предизвикат стомашни и жлъчни колики. Избягвайте стресовите ситуации, които при някои от по-чувствителните представители са предпоставка за увеличаване количеството на храната и алкохола, считайки че това притъпява мъката им.

При болните и възрастни представители са възможни проблеми с пикочоотделителната система.
На 8 юни, в часовете между 16.13 и 18.41, Луната е "без курс", т. е. до напускането на знака не прави аспекти с останалите планети. Това време според статистиката предразполага към разсеяност и допускане на грешки, които в някои ситуации могат да бъдат с тежки последствия. Вършете само рутинна работа и не рискувайте в този интервал от часове.

На 8 юни в 18.42 часа Луната преминава в знака Телец, където ще бъде до 01.11 часа на 11 юни. На 8, 9 и 10 юни не се препоръчват операции на гласните връзки, сливиците, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболяванията, свързани с изброените органи.

На 10 юни родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей са предразположени към ендокринни нарушения, разсеяност и психо-емоционални разстройства, тонзилити и фарингити. При хора с предразположение към алергии са възможни алергични прояви.

В часовете между 22.50 на 10 юни и 01.11 на 11 юни Луната е "без курс". В този интервал от часове бъдете на сигурно място.

На 11 юни в 01.12 часа Луната преминава в знака Близнаци, където ще бъде до 04.50 часа на 13 юни. На 11, 12 и 13 юни не се препоръчват операции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Дните са подходящи за лечение и профилактика, свързани с изброените органи, както и за стабилизиращи масажи.

На 11 юни родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби са предразположени към нервно безпокойство и раздразнителност, липса на самоконтрол. Това може да предизвика сбивания и наранявания. Бъдете по-сдържани при конфликтни ситуации, пазете ръцете и шийните прешлени от травми. В здравословно отношение са възможни температурни състояния, затруднения с дишането, бронхиални възпаления, изгаряния, безсъние или главоболие, повишаване на кръвното налягане. Внимавайте за пожари.

На 12 юни в 14.14 часа е Новолуние в знака Близнаци и е желателно един ден преди него, по време на Новолунието и един ден след него да не се извършват операции, тъй като през това време организмът е слаб и Луната оказва силно влияние върху психиката – биоритмите са равни на 0. Тези препоръки се отнасят и за дните при Пълнолуние, но не и в спешните ситуации. Дните са подходящи за изчистване на токсините от организма с гладуване – в рамките на 24 часа се приема само минерална (преварена) вода и/или билков чай около 2,0 – 2,5 л. Подсигурете чист въздух на белите си дробове на 11 и 12 юни и избягвайте задимени и непроветрени помещения. На този ден аспектите могат да създадат проблеми за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Уязвими са най-много хората с психични заболявания. При останалите представители също са възможни депресивни състояния, страхове, обща отпадналост и потиснатост, простуди, болки в ставите, нарушение в обмяната на солите. На пушачите ще им се отрази добре, ако намалят на този ден броя на цигарите или още по-добре – не пушат. Знакът Близнаци и неговият управител Меркурий се свързват също с пътуванията и автомобилите, а неблагоприятният аспект на Меркурий с Марс в сутрешните часове и със Сатурн в по-късните часове на 12 юни създават предпоставки за пътни инциденти. Бъдете благоразумни зад волана и не рискувайте своя и чуждия живот с високи скорости. Проверете автомобила си за изправност – свързващи части, съединител, спирачки, маркучи, мигачи.

На 13 юни, в часовете между 02.35 и 04.50, Луната е "без курс", а в 04.51 часа преминава в знака Рак, където ще остане до 06.54 часа на 15 юни. Денят е почивен и не е оперативен, но е подходящ за лечение и профилактика на стомашни и жлъчни заболявания, за подобряване обмяната на веществата. Желателно е да изключите от менюто си на 13 юни месото, пържените и мазни храни, както и алкохола, тъй като няма да се отразят благоприятно на организма ви. Уязвими на този ден са родените през първата декада на Знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Особено предпазливи трябва да бъдат туристите в планината, в/около вода, работещите в полицията, на строежите, под земята и водопроводите. Възможни са и падания в дупки или шахти, затова гледайте къде стъпвате. В мунданен аспект са възможни земни трусове, наводнения, инциденти в тунели, в метро, в планината и във вода, подривни действия. Ако ви предстои пътуване, най-добре тръгнете в следобедните часове, като поотмине опозицията на Луната с Плутон. Денят е подходящ за грижи и внимание към роднините ви, за подреждане на дома и създаване на домашен уют, както и за риболов. В следващите две седмици Луната започва да расте и е желателно да не планирате по възможност своите оперативни интервенции през този период, освен ако ситуацията не е животоспасяваща.
Бъдете здрави!

Маргарита Паскалева
E-mail: moyata_rusalka@abv.bg
GSM: 0887005209

 


Сходни връзки

Здравен хороскоп – 7-13 юни 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди