изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:58 EEST
П.ДИМИТРОВ: АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА БЮДЖЕТА ЩЕ ВЛОШИ ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ    
ПолитикаAктуализацията на републиканския бюджет, която вероятно ще бъде направена тази седмица, ще влоши икономическото състояние на общините. Това обяви на пресконференция в Добрич депутатът от Коалиция за България Петър Димитров.

Народният представител изнесе данни, според които ще бъде намален броят на хората, заети с възложените от държавата дейности. “В страната има 6 общини, където се съкращават 30-34% от бройките. Две от тях са в област Добрич – 32 на стой в община Добричка и 31 на сто в община Генерал Тошево - с 31%. Намалението за община Добрич е 17%, Тервел и Крушари – 24-27 %, балчик и Каварна – 18-21 %. Намалението на сумите, заделени за тези дейности, са: Добрич -  с 5,95%, Крушари - с 5,65%, Ген.Тошево - с 6,28%, Балчик – с 4,78%, Каварна, Шабла, Тервел - близо 8% и община Добричка - с 9,34%. Подробности очаквайте в утрешния брой на НДТ. В него ще разберете още, че Добрич ще бъде домакин на заседание на Изпълнителното бюро на БСП.
 


Сходни връзки

П.ДИМИТРОВ: АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА БЮДЖЕТА ЩЕ ВЛОШИ ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди