изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:44 EEST
Десислава си направи телевизия. Деси скочи на олигарсите. Браво    
Любопитно Десислава си направи собствена телевизия. Тя е от малкото българи, които дръзват да се опълчат на олигарсите в своя бранш, да пренебрегнат наложените босове. Затова я приветстваме искрено и желаем успех. „ Да направя собствен телевизионен канал бе логично продължение на кариерата ми. За съжаление се оказа, че всяка компания си прави телевизия не за да радва зрителите, а за да върти само собствените си изпълнители.

Аз съм една от потърпевшите. Има много изпълнители, които правят качествени неща, но тъй като нямат голям продуцент със собствен канал зад гърба си, те няма как да покажат продукцията си.Този канал ще е точно за тях. Тази телевизия ще е за тези, които сестараят, работят, правят хубава музика и клипове, и за зрителите, които искат да гледат качествена музика. Няма ограничения в стила музика. Всяка песен, било то поп фолк, поп, гръцка, сръбска, рап, R&B, хип -хоп – ако тя се харесва и се иска от зрителите – ще я даваме.” – казва Деси. Името на медията е „DS TV” – кръстена на самата Десислава. „Както Драгана Миркович си има телевизия – DM Sat, така и аз реших да кръстя моята на себе си - DS” – обясни избора си русата фурия. Тя разкри, че много желание, много труд и точно 8 месеца са били необходими за осъществяването на проекта. „DS TV” се появи в отговор на бойкота на другите музикални канали да излъчват клипове на Деси.

 Музикалният канал стартира на 6-ти юни, но официалното откриване и представяне ще е през месец септември. „В началото телевизията ще излъчва само музика, а на по-късен етап ще има класации, различни музикални и развлекателни предавания.” Вложила съм много труд и средства, и искрено се надявам нещата да потръгнат. Работата не ме плаши и няма де се разсърдя, ако ме залеете с хубави песни и нови клипове” - кезва певицата.

http://vip-bg.info

ГОЛИ СНИМКИ В НЕТА И НА ДЕСИСЛАВА. И ТЯ НЕ ЗНАЕ КОЙ ГИ Е ПУСНАЛ /18+/

Playboy празнува юбилейният си брой 100

ДесиСлава напълно полудя? Кой споделя леглото й ?

Криско харесал френската любов на адреналинката Яна

Милица в Playboy , иска секс на Айфеловата кула... Нямам мъж, подариха ми вибратор

Десислава и Глория най-богати от фолкаджийките

Адреналинката Яна: Правих секс в тоалетната на "Макдоналдс". Правила съм го и в Морската градина

 


Сходни връзки

Десислава си направи телевизия. Деси скочи на олигарсите. Браво | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди