изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:10 EET
НОВА АВАРИЯ ДЪРЖИ ЦЕНТЪРА БЕЗ ВОДА    
НовиниВъзникнала нова авария по ул. "Витоша" в Добрич отново оставя и днес централната градска част без вода. Това съобщи за НДТ началникът на градския район инж. Димов.


"И вчера спирането на водата бе предизвикано от авария по главния водопровод, който е като пръстен и от него има отклонения. За жалост снощи отново изникна авария, която наложи днес пак да спрем водата. Това е вече пета авария в рамките на седмица по главния водопровод. Мобилизираме сме екип и ще направим всичко възможно да възстановим по-рано водоподаването. Това, което със сигурност мога да заявя е, че вечерта водата ще бъде пусната" - каза Димов.
 


Сходни връзки

НОВА АВАРИЯ ДЪРЖИ ЦЕНТЪРА БЕЗ ВОДА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НОВА АВАРИЯ ДЪРЖИ ЦЕНТЪРА БЕЗ ВОДА
Автор: Anonymous да 2010-06-08 @ 14:39 EEST
Ние вече свикнахме да няма вода в Добрич, така че не се притеснявайте да бързате да я оправяте, работете спокойно, почивайте си по честичко, да не се изморите не за друго. Та той целия град е една голяма АВАРИЯ!
НОВА АВАРИЯ ДЪРЖИ ЦЕНТЪРА БЕЗ ВОДА
Автор: Anonymous да 2010-06-08 @ 16:33 EEST
Плащаме нак- скъпата и лоша за ползване вода, а ВИК рекетира гражданите с цените си..Не се намери един кадърен управител, а само политически назначения, затова сме на това дереджа. Докато се назначават от кметицата директорите- така ще е за жалост

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди