изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:54 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: НЕПЪЛНОЛЕТЕН УБИ ЧОВЕК В СВАДА    
Любопитно31-годишният Пламен. П. от Добрич починал на 6 юни в отделението по реанимация на болницата, след като 11 дни преди това бил бит от непълнолетен, съобщиха вчера от РДВР.


Екшънът се разиграл около 2 часа след полунощ на 25 май в снек-бар срещу Студентските общежития в Добрич. Малко преди това в заведението възникнал скандал между Пламен и 17-годишния Д. П. Двамата излезли да си уредят сметките отвън. Там се сбили. Според очевидци, Д. П., който бил слабичък, блъснал главата на Пламен в решетка.

НАД 50 ПРОЦЕНТА ОТ УЧИТЕЛИТЕ СЕ ВКЛЮЧИХА В НАЦИОНАЛНАТА СТАЧКА НА СБУ

Над 50 процента от заетите в сферата на образованието в област Добрич се включиха в едночасовия протест вчера, организиран от Националния стачен комитет на Съюза на българските учители. От 17 детски градини в Добрич от 7 до 8 часа ефективно стачкуваха колективите на 9 градини. 14 основни и средни училища също се включиха в стачката. Останалите изпратиха декларации, в които подкрепят действията на колегите си и се присъединяват към справедливите искания на учителите в страната.

НДТ - 8 юни 2000 година 


 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: НЕПЪЛНОЛЕТЕН УБИ ЧОВЕК В СВАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди