изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:38 EEST
СЪЗДАВАТ ПРЕДГАРОВ ПЛОЩАД    
НовиниПриключил е монтажът на предпазен парапет по бул. „Добричка епопея” пред жп гарата в Добрич, съобщи вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев.

Освен това за оформянето на предгаров площад там, допълнително се изграждат две зони за паркиране. Вчера на място с КАТ са определи местата за това.
Започнало е и изпълнението на проектите по Програмата за финансиране на благоустройствени обекти с участие на местното население. Одобрени са около 20 проекта. Заделените средства за тази година са 60 000 лева. Първият обект е по ул. „Брацигово” до зала „Русалка”. Там се изгражда подход с пейки и зона за паркиране.
 


Сходни връзки

СЪЗДАВАТ ПРЕДГАРОВ ПЛОЩАД | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СЪЗДАВАТ ПРЕДГАРОВ ПЛОЩАД
Автор: Anonymous да 2010-06-09 @ 00:05 EEST
Кому е нужно това? Какво работи там освен комплекс "Изида"? За какъв комплекс "Русалка" става дума?
СЪЗДАВАТ ПРЕДГАРОВ ПЛОЩАД
Автор: Anonymous да 2010-06-09 @ 09:47 EEST
До гарата е станало добре. Само не разбрах, защо набиха колчета на широкото място над подлеза и оставиха място да паркират само 3-4 коли след като там никога не е било задръстено от паркирани коли. В същото време беше много удобно място човек да си остави машината, когато пътува за София. То не че няма място, но отсрещната страна е неудобно защото се пречи на колегите таксита да работят, а паркингът срещу старата гара е неосветен и там всяка сволочь може да ти посегне на колата ако си я оставиш за ден-два.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди