изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:16 EEST
Откриха мъртъв изчезналия антимафиот    
Новини
Тялото на издирвания служител на ГДБОП Борис Марков бе открито в река Струма. Трупът е намерен в района на град Кресна, където започва резервата “Тисата“, съобщи БГНЕС. Трупът на 33-годишния антимафиот е намерен от оперативно-издирвателна група по течението. Тялото му било заклещено в корените на дървета.


Говорителката на Областната дирекция на МВР в Благоевград Гергана Моралиева потвърди пред Дир.бг, че е открито тяло на мъж в Струма.
"Тялото е намерено около 15 часа в район недалеч от този, където изчезна полицаят. Предстои идентификация на трупа и едва тогава ще можем да кажем нещо повече", добави Моралиева.

По-късно - около 20 часа от Областната дирекция на МВР в Благоевград официално съобщиха, че откритото тяло е на издирвания Борис Марков. Той е бил идентифициран, а трупът е откаран за аутопсия.*

Борис Марков, който беше служител на отряда за задържане в службата на антимафиотите, изчезна край Струма мистериозно в нощта на петък срещу събота. За последно бил видян призори в лагера на любители на рафтинга край реката близо до Кресна.

Основната версия за инцидента е нещастен случай, предполага се, че е паднал неволно в реката и се е удавил. Проверяват се обаче и други версии. Очаква се аутопсията да изясни причините за смъртта.
dir.bg

 


Сходни връзки

Откриха мъртъв изчезналия антимафиот | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди