изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:55 EET
ДОБРИЧКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД ГЛОБИ ДВАМА СВИДЕТЕЛИ, ПРОВАЛИЛИ СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ    
Спорт Добричкият окръжен съд наложи глоби в размер на по 200 лв. на двама свидетели, които не се явиха на заседанието по наказателното дело срещу 21-годишния Емилиян Е.

Той е обвиняем за това, че на 11.11.2009 г. без надлежно разрешение е придобил и държал на публично място с цел разпространение и е разпространявал 1,35 гр. марихуана на стойност 8,10 лв. Съдът намира, че за изясняване на фактите по делото е необходимо да бъдат разпитани всички свидетели. Отсъствието на двама от призованите свидетели, стана причина да не бъде даден ход на процеса и той да бъде отложен за 21.06.2010 г. Предвид това Добричкият окръжен съд санкционира двамата и постанови те да бъдат принудително доведени на следващото заседание.

Съдът изиска справка от МВР-Добрич, дали единият от неявилите се свидетели е напускал пределите на страната. Разпоредено бе, да бъде представена характеристика по месторабота на подсъдимия.

Пресцентърът на Добричкия окръжен съд припомня, че според обвинителния акт познат на Емилиян Е. поискал по телефона да намери трева за пушене за негов гост. Подсъдимият обещал и си уговорили среща в центъра на Добрич. На 11.11.2009 г. те се срещнали и в района ДКЦ-1, Емилиян Е. предал на третото лице найлоново пакетче и взел 10 лв. В този момент забелязали, че ги наблюдават двама служители на Първо РУ на МВР и тръгнали към търговски комплекс. По пътя купувачът изхвърлил взетото найлоново пакетче, а подсъдимият пуснал на земята други две.  

Емилиян Е. има средно образование, работи, не е женен, неосъждан е.

 

09.06.2010 г.                                            Пресслужба Добрички окръжен съд          

 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД ГЛОБИ ДВАМА СВИДЕТЕЛИ, ПРОВАЛИЛИ СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди