изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:18 EEST
ТУРСКИЯТ ХОЛДИНГ ОБЕЩА ЕЖЕСЕДМИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РЕМОНТИТЕ В БАЛЧИК    
НовиниИзпълнителят на проекта „Разширяване и рехабилитация на ВиК мрежа” е поискал удължаване на сроковете за работа по улиците „Дунав” и „Христо Ботев” от кръстовището й с ул.

„Х.Димитър” до кръстовището с ул. „Г.Бенковски”. Мотивът за искането са технологични причини, се казва в писмо на „Илджи Хидротек Ади Ортаклък” ДЗЗД до община Балчик, съобщават от кметството.
От фирмата са подадени молби за започване на работа по част от ул. „Ж.Бончев” /от кръстовището й с ул. „Асен Петков” до бл.40 на ж.к. „Балик”/.
През месец юни изпълнителите на проекта предвиждат да работят по улица „Бяло море”, „Хр.Ботев” /от кръстовището й с ул. „Варненска” до кръстовището й с ул. „Асен Петков” (до магазин „Аквилон”),  ул. „Димчо Дебелянов”, част от ул. „Тунджа” /от кръстовището й с ул. „Варненска” до кръстовището й с ул. „Ком”.
От "Илджи Хидротек Ади Ортаклък" е декларирана готовност за предоставяне на ежеседмична информация на жителите на Балчик за изпълнението на проекта.
 


Сходни връзки

ТУРСКИЯТ ХОЛДИНГ ОБЕЩА ЕЖЕСЕДМИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РЕМОНТИТЕ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди