изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:39 EEST
ИВАЙЛО ЛАЗАРОВ И ФИЛИП ФИЛЧЕВ ЩЕ ИГРАЯТ ПРИ МЪЖЕТЕ    
СпортДо няколко дни ще бъде определена групата от футболисти, които през новия сезон ще носят жълто-зеления екип на Добруджа в първенството на Източната "Б" група.

От старши треньора Диян Божилов научихме, че днес ще бъдат обявени имената на играчите, които ще напуснат добричкия тим. 

"Вече сме решили на кого няма да разчитаме наесен, но първо ще уведомим лично всеки играч и едва тогава ще информираме медиите. Мисля, че така е редно. Ще говоря лично с всеки  един от освободените, преди да съобщя публично имената им”, каза още Диян Божилов. От него научихме още, че се водят преговори с 4-5 футболисти, сред които има един класен нападател. Младият наставник обаче бе категоричен, че имената на новите играчи в отбора ще бъдат обявени едва когато се стигне до подписване на договори с тях. “В отбора ще привлечем и няколко момчета от юношите старша възраст. Отсега мога да кажа, че Ивайло Лазаров и Филип Филчев ще бъдат част от отбора. Освен на тях ще разчитаме на още две-три момчета."

Футболистите на Добруджа ще започнат предсезонната си подготовка на 21 юни. Една седмица ще тренират при домашни условия, а от 28 юни до 10 юли ще бъдат на подготвителен лагер.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ИВАЙЛО ЛАЗАРОВ И ФИЛИП ФИЛЧЕВ ЩЕ ИГРАЯТ ПРИ МЪЖЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди