изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:44 EEST
Кметицата бясна на чалгаджиите    
НовиниЙорданка Фандъкова има намерение да отреже всякакви масови прояви на площада пред храм-паметника „Александър Невски". Причина за това е масовото недоволство на гражданите от концерта на „Пайнер" пред божието светилище в сряда вечерта. На мястото ще се допускат само честване на църковни и национални празници.



"След снощния концерт имаме доста възражения и смятам, че са основателни - от страна както на живущите, така и от всички граждани, - че е продължило след 22.00 ч това събитие, че е било много шумно", уточни столичният кмет.

"Тук могат да се провеждат сериозни събития, свързани с национални празници и отбелязването им и църковни. За останалите ще предлагаме други места", заяви още Фандъкова. Тя посочи като пример площад "Александър Батенберг", където се провежда новогодишният купон. По думите й там пространството е доста по-широко, а жилищните сгради са по-далече.

Фандъкова поясни, че за шумни концерти като този, провел се миналата вечер, ще се предлага още пространството пред НДК, стадионите, парковете.

По време на концерта "Цвете за Гошо" в памет на Георги Минчев в Южния парк в неделя полиция свали от сцената Буги Барабата в 22:20 часа, тъй като имало общинска наредба концертите да продължават до 22:00 часа. Вчера обаче общината остави звездите на "Пайнер" да се кълчат на "Къде си, Батко" и "Бял мерцедес" пред храм-паметника "Александър Невски" до 23:30 часа.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Кметицата бясна на чалгаджиите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди