изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:32 EEST
Заради порно: Расате праща на прокурор Ирена Кръстева и Делян Пеевски    
НовиниНационалистът Боян Расате обяви, че ще даде под съд депутата от квотата на ДПС Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева, които издават столичен вестник, извадил на страниците си сексуален компромат. Изданието твърди, че разполага с порноклип, записал оргиите на Боян Расате с приятелката му Валя и още една двойка. На публикуваните снимки от филмчето обаче лицето на политика не се вижда.


"Ще търся правата си по съдебен път. Не може да се гаврят с мен, както им падне, а аз да си мълча. Това е добре координирана атака. Точно 60 минути след сделката за "БиБиТи", Пеевски и Кръстева ме изхвърлиха от телевизията. На ред дойдоха публикациите срещу мен. Изкараха ме гей, педофил, какво ли не. Историята с порното обаче преля чашата", обяви Расате пред "БЛИЦ".

Той се съгласи да направи кратък коментар на въпросния материал. "Пише, че се снимам в порно, а на илюстрациите ме няма. Момичето наистина прилича визуално на моята приятелка, но със сигурност не е тя. Всичко това е украсено с история, която може лесно да се провери - бил съм искал тест за бащинство на детето ми. Абсолютна лъжа", негодува Расате.

Той все още се възстановява от побоя, нанесен му от трима качулати главорези. Националистът бе налаган с чук и бокс, но успя да се размине с фаталния край. "Настъпих много интереси, докато развивах обществено-политическа дейност", каза Боян Расате по повод мотива на нападателите.

Никола Костадинов, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Заради порно: Расате праща на прокурор Ирена Кръстева и Делян Пеевски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди