изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:09 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани седем криминални престъпления.

 

            -На 10 юни 2010 г. от служители на Първо РУ “Полиция” Добрич  е задържано лицето Д.К. на 28 години от гр.Варна при опит за кражба от л.а. “Ауди”, който е бил паркиран по ул.”Кольо Фичето” гр.Добрич. Непосредствено преди задържането лицето е извършило кражба на авто CD от друг л.а. “Ауди”, който е бил паркиран по същата улица. Същият е криминално проявен, регистрирано за извършени кражби.

            По случая е образувано досъдебно производство.

            -На 10 юни 2010 г. в РУ “Полиция” Каварна е получено съобщение  за извършена кражба на мобилен телефон и сумата от 10 лв. от частен дом в гр.Каварна. Установен е извършителя на кражбата Л.Я. на 39 години от същия град. Лицето е криминално проявено, регистрирано за кражба. По случая е образувано бързо производство.

            -На 10 юни 2010 г., около 14.30 часа от полицейски автопатрул на РУП Каварна е спрян за проверка л.а. “Фолксваген Пасат”, управляван от 54 годишния водач Д.К. от гр.Каварна. При извършената проверка за алкохол с техническо средство, цифровия индикатор е отчел 1,85 промила в издишания от водача въздух.

 

            През изтеклото денонощие на територията на областта са станали 1  пътно- транспортно произшествие с 1 ранен гражданин, без опасност за живота и 1 ПТП с материални щети. 

 

            През денонощието е възникнал 1 пожар.

 

 

 

 

            -На 10 юни, около 17.05 часа е получено съобщение за възникнал пожар в ла. “Пежо 405”, собственост на жител от с.Житен, общ.Генерал Тошево. Причината за пожара е късо съединение в ел. инсталацията. Изгорели са двигател, акумулатор и ел. инсталация на автомобила.

 

            Колеги, ако има желаещи да пътуват утре за състезанието „Млад огнеборец” в К.К. Албена, моля да заявите желанието си до 14.30 ч., днес на тел.0898731112 или 0895771111, с цел организиране на транспорт.  

         

11 юни 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди