изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:45 EEST
ДВА МЕДАЛА ЗА ЕМАНОЕЛА ЯНКОВА ОТ ДЪРЖАВНОТО ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА    
Спорт

Бронзово отличие за Станимир Пенков на чук



Три медала спечелиха състезателите на "Добруджа 99" от държавното първенство по лека атлетика за мъже и жени, което се проведе на стадион "Васил Левски" в столицата. Два пъти на стълбичката на победителите се качи Еманоела Янкова.

След много силно бягане тя финишира трета на 3000 м с препятствия. Бронзов медал спечели най-добрата състезателка на клуба и в гладкото бягане на 1500 м. Малко не достигна на Еманоела Янкова да се нареди сред призьорите и в надпреварата на 5000 м - след като 12 обиколки водеше колоната, тя финишира четвърта.   

Третия медал за добричкия клуб спечели Станимир Пенков в сектора за хвърляне на чук. Той зае трето място и се окичи с бронзовото отличие. На крачка от медалите остана Йордан Петров, който зае четвърто място на 3000 м с препятствия и седмо на 5000 м. Макар че все още не е възстановен от контузията, която дълго време му пречеше да тренира, Галин Костадинов взе участие в тласкането на гюлле и зае четвърто място.  На шесто място в бягането на 3000 м с препятствия се нареди Мариета Събева.

Много добре се представиха възпитаничките на Николай Янков в щафетните бягания. Еманоела Янкова, Мариета Събева, Елена Колева и Детелина Илиева заеха седмо място както в 4 по 100, така и в 4 по 400 м.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ДВА МЕДАЛА ЗА ЕМАНОЕЛА ЯНКОВА ОТ ДЪРЖАВНОТО ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди