изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:06 EEST
И БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ НАЛАГА САНКЦИИ    
НовиниОт пресслужбата на Басейнова дирекция за Черноморски район, съобщиха, че са санкционирали нарушители, за нерегламентирано струпване на земни маси по брега на Черно море.

Със санкция е бургаското дружество "Евро Пропърти Мениджмънт" ЕООД, което е започнало ремонт на съществуваща рибарска хижа на нос Емона, като са обрушени скатовете, почистена и изравнена е площадката. При тези действия е възстановена част от иззетата от морето площ - около 250 кв.м от държавния горски фонд, но има още 250 - 300 кв. м., които са отнети неправомерно от морската акватория на залива. Без правно основание в морето са поставени около 300 куб.м скални маси. По края на новообразуваната площадка големи скални късове оформят своеобразен вълнолом. Заради изхвърлени около 900 куб. м земни маси в морето е санкциониран варненецът Георги Георгиев, който строи обект на първа линия в Поморие, добавят още от дирекцията.
От дирекцията добавят още, че за ползването на воден обект - Черно море - публична държавна собственост, без правно основание, на дружеството и на физическото лице са направени актове по Закона за водите, като възможната санкция и глоба е от 2 000 до 10 000 лв. Дадени са предписания в едномесечен срок да бъде премахнато навлизането по морската брегова ивица.
 


Сходни връзки

И БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ НАЛАГА САНКЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди