изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:46 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 15.06.2010    
Времето

Горещо ще остане времето и през следващото денонощие. До полунощ само на отделни места в планинските и североизточни райони все още с отделни купестодъждовни облаци, където е възможно да прегърмява, по-късно и там ще се изясни. И утре ще бъде слънчево. Поради силната термична конвекция след обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места в Западна и Централна България са възможни локални гръмотевици и краткотрайни превалявания. Температурите без съществена промяна - максималните между 32° и 37°, в София 32°.



Атмосферното налягане слабо ще се повиши.

Топло и предимно слънчево ще бъде и в планините, макар че след пладне ще има развитие на купестодъждовна облачност. По-вероятни са проявите на изолирана гръмотевична дейност, отколкото превалявания, макар че на места и краткотрайно ще превали. Вятърът по билата ще бъде умерен от северозапад. Температурата на 1200 м.н.в ще достигне около 25°, на 2000 м около 20°.

По Черноморието ще се задържи слънчево, а вятърът слаб. Летните температурите ще са по-поносими в сравнение с останалата част от страната, достигайки стойности след обяд 28-31°. Температурата на морската вода вече е с типично летни стойности 22-25°. Вълнението но морето ще бъде слабо 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Орлин Лазаров

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 15.06.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди