изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:46 EEST
РЕКОРДНИЯТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ДЖАКПОТ ПОДЛУДИ НАРОДА    
ОбществоПроверка на НДТ установи, че рекордният за всички времена джакпот на тотото буквално подлуди народа. Масово служителки на тотализатора споделят, че праговете на пунктовете прекрачват хора, които никога през живота си не са влиза в тотопункт и не са пускали фиш.

Незнаещите как се попълва тотофишът се делели на такива, които питат как се прави това, и такива, които решават, че сами ще се справят, но за да са сигурни питали служителките дали са им дали празен фиш, който да е по български държавен стандарт. В ежедневието на тотопунктовете не липсвали и куриози, разкриха още служители на държавната лотария. Имах вече няколко случая, в които клиент не пита как се попълва фиша, разказа служителка от един от тотопунктовете в града и продължава - "Когато ми дава клиентът фиша, виждам, че числата са зачеркнати с големи хиксове и така са маркирани и съседни квадратчета. И когато клиентът не пожелае да си препише фиша, като маркира числата с точки, компютърът отчита всички квадратчета и стойността на фиша излиза 2-3 хил. лв. Няколко такива случаи вече имаше".
И пенсионерите заделяли пари, за да пробват късмета си, като влизайки в пунктовете, започвали с тирадата: "То на мен ли ще се падне тоя джакпот. Тотализаторът е мошеник, ама да пусна едно фишче. За какво ли са ми пари, ама...". Оказа се още, че в пограничните райони, както и по морето конкуренция на нашенците мераклии за голямата печалба масово правят и чужденците. Източници на НДТ разкриха, че в събота фишовете в Балчик и Кранево свършили и масово служителите на тотализатора насочвали мераклиите към Добрич и Варна, защото нямало време да получават нови фишове до края на работния ден.
 


Сходни връзки

РЕКОРДНИЯТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ДЖАКПОТ ПОДЛУДИ НАРОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди