изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:40 EEST
Пищова отново коронясва красавици край морето    
Мис & МистърБлизо двайсет красавици дефилираха пред публиката в четири различни кръга, но накрая титлата взе бургазлийката русалка Мария Петрова, която бе една от най-младите участнички в конкурса. Нейни подгласнички станаха съответно Таня Вачева от Бургас и Петя Любенова от Пазарджик. И третата участничка от града на гларусите – Емилия Дандаринова, също се сдоби с награда.

Тя бе отличена от журито с титлата „Модел на България“. Още над 40 специални награди бяха раздадени по време на конкурса, като с най-много ленти и отличия си тръгна красавицата от Ловеч Ива Тодорова, която стана и лице и на Тв предаването „Фитнес мания”. Тя се пошегува, че смята да се кандидатира за рекорд на „Гинес“, защото върху ния имаше почти 20 ленти.
  В първия кръг момичетата дефилираха в рекламни рокли, а във втория показаха своя патриотизъм с рокли с българския трибагреник. За да вдигнат още повече температурата в залата, в трети кръг изваяните красавици се появиха по бански костюми, а в последния четвърти кръг демонстрираха елегантност и изисканост в официалните облекла на Perlita с дизайнер Мариета Славчева.
  Председателят на журито беше прочутия ценител на женски прелести Димитър Маринов – Пищова, а сред останалите членове блеснаха Душко Петров, който може да се похвали с нов пиано-бар в София, победителката в конкурса „Мис бикини“ Дани Филипова, както и други важни фигури от модните среди в България. http://gossip.erogance.eu
 


Сходни връзки

Пищова отново коронясва красавици край морето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди