изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:53 EEST
Най-високо платените манекенки на света – втора част    
Любопитно

Тази седмица продължаваме да ви представяме известните топмодели, които напълниха банковите си сметки със сериозни суми, напук на световната финансова криза. Вижте с какви хонорари се сдобиха красавиците от юни 2009 до юни 2010:



Алесандра АмбросиоАлесандра Амбросио – 5,5 милиона долара
Моделът на Victoria's Secret Алесандра Амбросио успя да си пробие в света на висшата мода благодарение на упоритостта си. Сега тя е едно от любимите лица на най-хитовите модни къщи, сред които са Луи Вютон, Прада и Москино.Наталия Водянова

Наталия Водянова – 5,4 милиона долара
Красивата руска манекенка Наталия Водянова за отрицателно време се наложи в модните среди. Само за една година тя спечели 5,4 милиона долара и стана лице на модната линия бельо Etam и на парфюмите на Калвин Клайн. Мадамата стои начело и на фондация, която събира средства за изграждането на детски Даря Вербовиплощадки в родината й.

Даря Вербови – 4,5 милиона долара
Договорите на украинската моделка Даря Вербови с модните гиганти Lancome и H&M изстреляха кариерата й на върха. За миналата година тя успя да попълни банковата си сметка с 4,5 милиона долара и да се утвърди като едно от най-известните имена на модния подиум.

Миранда Кер – 4 милиона долараМиранда Кер
Австралийският модел Миранда Кер може да се похвали не само с гаджето си – актьора Орландо Блум, но и с тлъстите чекове, които получава за изявите си на котешката пътека. Красавицата се оказа и в центъра на забавна случка – по време на пресконференция в автралийска банка, телевизионни камери заснели как един от служителите разглежда на компютъра си нейни секси снимки. Клипчето моментално било пуснато в интернет, а въпросният служител за малко не бил уволнен. Самата Миранда Каролин МърфиКер и потребителите, които гледали видеото, се примолили на банката да не гони мъжа и благодарение на тях той успял да си запази работата.

Каролин Мърфи – 3,5 милиона долара
Красавицата Каролин Мърфи е единствената американка, която успя да се класира в челната десетка на най-високоплатените моделки. Въпреки че е на 36 години, тя не се дава на по-младите си колежки – само за 12 месеца тя е прибрала 3,5 милиона долара.

http://www.bliasak.bg

Най-високо платените манекенки на света – първа част

Супер моделите на Victoria's Secret откриха плажния сезон

Бар Рафаели - най-добър модел на 2009 г.

ПАРИЖКА МОДА: Голотата продава

Милиардерският клуб

Супер моделите на Victoria's Secret откриха плажния сезон

Топ-50 на най-секси модели на бельо

Митични ангели станаха лица в реклама на бельо

 


Сходни връзки

Най-високо платените манекенки на света – втора част | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди