изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:57 EET
КАЛИАКРА СИ НАМЕРИ ВРАТАР    
СпортНовакът в "А" група Калиакра си намери нов вратар, който е със солиден опит в професионалния футбол, информира президентът на каварненския клуб Венцислав Василев.

Той обаче уточни, че името на новия страж ще бъде обявено на 20 юни, когато всичко около привличането му бъде финализирано. "Намерихме един вратар, сега търсим още един. До началото на предсезонната подготовка трябва да сме приключили преговорите с всички нови състезатели. Нуждаем се още от централен защитник, халф и нападател", добави още Венцислав Василев. До този момент ръководството на Калиакра е обявило имената на четирима новопривлечени футболисти. Това са защитникът Стефан Крачунов от Дунав (Русе), нападателят Георги Филипов от Черноморец (Балчик) и халфовете Ивайло Раденцов от Видима-Раковски (Севлиево) и Марко Марков от Сливен.

Избраниците на старши треньора Филип Филипов ще се съберат за първа тренировка на 28 юни, а на 12 юли ще заминат за Трявна, където ще проведат двуседмичен лагер.

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

КАЛИАКРА СИ НАМЕРИ ВРАТАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди