изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:55 EEST
Откриха пратка с човешки глави в САЩ    
По света

Властите в американския щат Арканзас разследват пратка с между 40 и 60 човешки глави, намерена миналата седмица. Главите били поставени в три отделни контейнера, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Пратката била открита в товарно помещение в Литъл рок от служители на авиокомпания "Саутуест еърлайнс". Те забелязали, че товарът не е обозначен както трябва.



След като видели главите, стъписаните служители се обадили на полицията. Оказало се, че главите били подготвени за превозване в обект на компанията за медицински технологии "Медтроник" във Форт уърт, щата Тексас. Те били предназначени за обучение на неврохирурзи, който специализират Уши-нос-гърло (УНГ)-болести.

"Медтроник" заяви, че не е необичайно човешки глави за изследователски цели да се транспортират с търговски полети. "Това е обичайна практика", каза говорителят на компанията Брайън Хенри.

Следователят Гарланд Кемпър каза, че документацията, която е поискал, не отговаряла напълно на описанието на пратката. Затова той иска да установи със сигурност, че не става дума за трафик на човешки органи. Кемпър заяви, че никога в кариерата си не се е сблъсквал с подобен случай, отбеляза Ройтерс.
dir.bg

 


Сходни връзки

Откриха пратка с човешки глави в САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди