изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:26 EET
ХОРОСКОП ЗА 21 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 ЮНИ


ОВЕН - Възстановяване на здравето и духа са важни, за това не се колебайте да направите нещо повече за себе си днес. Романтично настроените ще изживеят деня вълнуващо.

ТЕЛЕЦ - Ще балансирате напрежението и натовареността си от последните дни, ако си позволите малко отдих и развлечения. Близостта на природата ще ви зарежда с енергия.

БЛИЗНАЦИ - Занимания, целящи подобряване на физиката, здравето и образованието ви ще са особено полезни. С поведението си ще въздействате позитивно на околните.

РАК - Има какво да ви радва на фона на случващото се около вас и в обществото. Само не търсете причини да налагате мнението си, мислете за изявите си и се подгответе за тях.

ЛЪВ - Ще ви привлича дома и с желание ще се погрижите за близките ви хора. Помагайки им да подредят живота си, помагате и на себе си, като си спестявате доста неудобства.

ДЕВА - Ще забързате темпото в сърдечните си дела, наваксвайки изпуснатите моменти със семейството и любимите ви хора. И в други посоки ще останете адекватни.

ВЕЗНИ - Верни на усета си за нещата, ще заложите на сигурното, избягвайки съзнателно риска. Великодушни и с чувство за хумор ще се справите по-лесно в деликатна ситуация.

СКОРПИОН - С допълнителната работа, която ще свършите днес бюджетът ви ще се подобри, от което на душата ви ще стане по-леко. Красивите гледки на природата ще върнат силите.

СТРЕЛЕЦ - не доверявайте тайните си на никого, а най-малко на ласкатели и хора, имащи користни цели. Уреждане на личен въпрос и подготовка за предстоящо пътуване или творческа изява.

КОЗИРОГ - Ще се грижите добре за себе си и за хората, около вас. Ще се обедините около обща цел и ще работите за реализацията й, без да се отказвате от своите приоритети.

ВОДОЛЕЙ - Ще проявите социалната си ангажираност, включвайки се в значими мероприятия. Ще се наложи да се съобразявате с хора, стоящи доста встрани от интересите ви.

РИБИ - Ще бъдете поставени в ситуация да търсите с други хора решение на създал се проблем, което ще ви сближи. Добри развития на работен проект или друга ваша заетост.

Любовни съчетания според зодията
Защо другите зодии ви отбягват
Какъв цвят жена си ти според рождения ти ден? И какво казва той за теб?
Връзката между зодии и болести


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди