изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:54 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОМБАЙНИ ВЛЯЗОХА В НИВИТЕ НА ШАБЛА    
ЛюбопитноВчера започна разжънването на ечемика в община Шабла, съобщи кметът Коста Костов. Очаква се същинската жътва да започне в началото на следващата седмица. В общината има 12 хил. дка засети със зимен и пролетен ечемик. Очакваният добив е 300 кг от декар. Засетите с пшеница площи в община Шабла са 90 400 дка. С разжънването, което се равнява на всички площи с пшеница в Пазарджишка област, практически започна и жътвата в Добруджа.

ОБЩИНАТА АПОРТИРА КОНТАКТНАТА МРЕЖА НА "ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ"

За по-добро стопанисване на тролейбусното стопанство общината ще апортира контактната мрежа, 4 токоизправителни станции, новата тролейбусна отсечка на "Дружба" 3 и земята под тролейбусното депо в капитала на фирма "Тролейбусен транспорт". Комисията по транспорт предлага на Общинския съвет на Добрич да реши на предстоящата сесия прехвърлянето на това общинско имущество. Общината няма звена да поддържа мрежата, това и досега е било ангажимент на фирмата.
НДТ - 21 юни 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОМБАЙНИ ВЛЯЗОХА В НИВИТЕ НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди