изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:10 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалите денонощия  на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани  седем   криминални престъпления.



 

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на “Икономическа и Криминална полиция” е задържано лицето Б.Ф. на 22 години. При извършена проверка в л.а. “Фиат Брава”, паркиран в частен имот в гр.Добрич, собственост на задържаното лице са намерени и иззети 26 стека цигари без бандерол. 

            Лицето е задържано за срок от 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

-На 19 юни 2010 г. във Второ РУ “Полиция” Добрич е получено съобщение, извършена взломна кражба от стопанска постройка, собственост на жител на с.Царевец, общ.Добричка. От стопанската постройка са откраднати електрожен и медни проводници. При проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление са задържани извършителите на кражбата Н.А. на 22 години от с.Царевец и С.А. на 33 години от с.Лясково. В хода на разследването е установено, че лицата са извършили и кражба на медни проводници и медни шини от помпена станция, собственост на птицекомбинат в с.Царевец.

По случая е образувано досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ “Полиция” е задържано лицето С.Д. на 14 години от гр.Добрич. Същият е извършил кражба на сумата от 25 лв. и неустановено количество цигари от павилион в гр.Добрич. Кражбата е извършена на 19 срещу 20 юни 2010 г.

Лицето не е криминално проявено. По случая е образувано досъдебно производство.

През почивните дни на територията на областта са станали две ПТП  с двама ранени граждани и 7 ПТП с материални щети.

            -На 18 юни, около 19.30 часа във Второ РУ “Полиция” е получено съобщение за възникнала катастрофа по пътя гр.Добрич- гр.Балчик. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че 45 годишния водач на л.а. “Нисан Примера” са е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата е пострадал седящия в дясно от водача К.Я. на 49 години от гр.Добрич.  Пострадалият е настанен с наранявания в МБАЛ Добрич с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

            -На 18 юни 2010 г., около 05.00 часа от полицейски автопатрул, на изхода от КК Албена е спрян за проверка л.а. “Опел Вектра”, управляван от 30 годишния  С.М. от гр.Балчик. При извършената проверка за алкохол с техническо средство, цифровия индикатор е отчел 1,2 промила алкохол в издишания от водача въздух. Образувано е досъдебно производство.

            -На 19 юни 2010 г., около 03.20 часа по ул. “Княз Дондуков” гр.Добрич е спрян за проверка л.а. “Фолксваген Голф”. При извършената проверка за алкохол на 26 годишния водач, техническото средство е отчело 2,20 промила алкохол в издишания от него въздух. По случая е образувано бързо производство.

            -На 20 юни 2010 г. е получено съобщение за възникнало ПТП в с.Змеево, общ.Балчик. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че  43 годишния водач на л.а. “Опел Астра” се е блъснал последователно в паркиран лек автомобил и в стълб за улично осветление. Водачът е изпробван за алкохол с техническо средство, като цифровия индикатор е отчел 2, 68 промила алкохол в издишания от него въздух. Работи се в условията на бързо производство.

            -На 21 юни 2010 г., около 02.30 часа в с.Одринци от автопатрул е спрян за проверка л.а. “Ауди”, управляван от 51 годишния И.Т. от с. Владимирово. Извършената проверка за алкохол на водача е показала 2,03 промила в издишания от него въздух. Образувано е бързо производство.

           

       През почивните дни са възникнали седем  пожара , два от които са с материални щети.

 

 

 

21 юни 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди