изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:45 EEST
43-годишен заби 20-килограмов чук в главата на брат си    
НовиниБратоубийственият инцидент стана към 20:30 часа снощи.

43-годишният Валентин Лулейски от село Ракитна, община Симитли, оцеля по чудо, след като брат му забил 20-килограмов чук в главата, съобщи БГНЕС.

Братоубийственият инцидент стана към 20:30 часа снощи. Валентин и 7-години по-възрастният му брат Любомир седели на чаша ракия в дома им срещу кметството в Ракитна. Като пийнали повечко се сетили, че имат да делят имоти и се скарали. Свършвайки аргументите, с които искал да убеди по-малкия си брат, че на него се полага по-голям дял от наследствения имот, Любомир грабнал чука за набиване на железни клинове, т.нар. "вария", и халосал седящия на стола и нищо неподозиращ Валентин по главата.

По чудо потърпевшият не умрял на място, а хукнал из селото с кървяща глава, тропайки от врата на врата с молба за помощ. Възрастна жена от селото му отворила и се обадила на Бърза помощ.

С линейка Лулейски е транспортиран с тежка кръвозагуба, но в съзнание и контактен в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Установено е, че Валентин е с пукнат череп. Настанен е в отделението по неврохирургия, въпреки че след като превързали главата му искал да си тръгне пеш за селото, което е на 30 километра от Благоевград. На мястото на инцидента е извикана и полиция, която изяснява инцидента.

Пострадалият е бивш строител, по професия арматурист, а ударилият го по главата брат Любомир е пенсионер от мина "Пирин" - Симитли, и двамата са ергени.

Към 7:00 часа тази сутрин оцелелият Лулейски крачеше с бинтована глава по коридора на отделението по неврохирургия, оплаквайки се, че му е "саклет", сестрите едва го убедиха, че трябва да лежи. http://news.blagoevgrad24.bg
 


Сходни връзки

43-годишен заби 20-килограмов чук в главата на брат си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди