изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:01 EEST
Теодора е по-3D от всякога: “Държа те” (ВИДЕО премиера)    
Любопитно Теодора вече е готова с нова песен за лятото, която носи заглавието „Държа те”. Към дискотечното парче примата на Diapason Records е подготвила и уникално видео, което в понеделник, 21 юни се завъртя в ефира на Фен ТВ.

teodora dyrzha te Теодора е по 3D от всякога: Държа те (ВИДЕО премиера)

Парчето е готово отдавна, но 3D чалъмите и лятото забавиха издаването му!

Изпълнителката с най-сините очи е решила да атакува чартовете и летните партита именно с тази песен, защото има много завладяващ ритъм и атрактивен текст.

Всъщност парчето „Държа те”, което е по музика на Harry K. (Хари Кей), текст на Росен Димитров и аранжимент на Наско Петров, няма типичното поп-фолк звучене, но талантливата бургазлийка се надява, че ще допадне на почитателите на хубавата музика.

„Песента е много купонджийска и се надявам, че ще се хареса на хората и те ще се забавляват на нея.”, сподели скромно тя.

Теодора издава, че отдавна е готова с парчето, а клипът е заснет преди два месеца. Тя обаче била твърдо решена видеото да бъде подобно на това на „Адреналин”, което й спечели награда и признание от феновете.

„Искаше ми и пак да е 3D и да има много ефекти. Затова и се забавих толкова време. Изработката на такъв тип клип изисква по-дълъг период.  Но мисля, че чакането си заслужаваше и се поучи много интересно видео.”, каза още примата на Diapason

 
 


Сходни връзки

Теодора е по-3D от всякога: “Държа те” (ВИДЕО премиера) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди