изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:59 EEST
30 ОТБОРА ЩЕ УЧАСТВАТ В МЕЖДУНАРОДЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕЦА В АЛБЕНА    
СпортВ курорта Албена предстои да се проведе голям Международен турнир по футбол за деца „EVIMA KIDS OPEN Albena 2010”, съобщи Боян Атанасов – мениджър „Спорт”.

В него ще участват отбори от България, Русия, Украйна, Сърбия и Беларус. Той ще се проведе от 1 до 7 август. Амбицията на организаторите и на „Албена” АД е пилотното издание на този турнир да се положат усилия, за да се превърне турнирът в традиционен.
Международен турнир по спортни танци Albena International Open също предстои да се проведе в курорта от 2 до 5 юли. Освен това туристическият комплекс ще е домакин на Национална конференция по йога през август, на Държавно първенство по стрелба с лък, на финален кръг на Държавното първенство по плажен футбол, на летни студентски игри – ІІІ Студентски летен университет, както и на Международен бридж турнир в края на август.
През това лято в курорта по традиция ще се проведат и браншови спортни състезания за работещите в сферата на образованието, на заетите в банковия сектор, в сферата на „ВиК”, енергетици и металици.
В края на месеца курортът ще е домакин и на Фестивал на спорта, музиката и танците за деца в неравностойно положение. Той се реализира по проект на Министерството на труда и социалната политика и Държавната агенция за закрила на детето. Форумът ще се проведе от 29 юни до 2 юли.
 


Сходни връзки

30 ОТБОРА ЩЕ УЧАСТВАТ В МЕЖДУНАРОДЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕЦА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди