изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:31 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ПОДКРЕПЯ ПРЕМИЕРА ЗА ПРОВЕРКА НА ЕРП-тата ОТ ЕК    
НовиниОт пресцентъра на "Е.ОН България" уведомяват в нарочно разпространено до медиите прессъобщение, че все още не са получили нито окончателния, нито дори предварителния доклад от проверката, възложена от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/.

Това е фактът, заради който все още фирмата се въздържа от коментари въпреки изказванията на министър-председателя Борисов и председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев, добавят от компанията. "Е.ОН България още веднъж би искала да подчертае, че всички наши действия са били в съответствие с българското законодателство и със съществуващата регулаторна рамка" - категорични са от дружеството.
В подкрепа на това от фирмата заявяват, че компаниите от групата на "Е.ОН България" прилагат счетоводна политика в съответствие с международните счетоводни стандарти и българското счетоводно законодателство, както и данъчна политика в съответствие с българското данъчно законодателство. От енергоразпределителното предприятие са категорични още, че ДКЕВР е била предварително информирана и е одобрила със свое решение всички предприети организационни промени, предприети в групата. Накрая от компанията заявяват, че напълно подкрепят предложението на премиера проверката на електроразпределителните дружества /ЕРП-тата/ да бъде разгледана от Европейската комисия, като са убедени, че така ще се потвърди, че фирмата извършва своята дейност в България в съответствие с европейските директиви и е водещ фактор за стабилността на енергийния сектор в страната.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ПОДКРЕПЯ ПРЕМИЕРА ЗА ПРОВЕРКА НА ЕРП-тата ОТ ЕК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди