изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:13 EEST
ДОБРУДЖА ГОСТУВА НА ЛЮБИМЕЦ, ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) - НА БРЕСТНИК    
СпортДнес бе теглен жребият и за есенния полусезон на Източната "Б" футболна група.

Според изготвената програма и двата отбора от Добричка област, които се състезават във втория ешелон, в първия кръг ще играят навън - Добруджа ще гостува на Любимец, а Черноморец (Балчик) - на пловдивския Брестник. От старши треньора на Добруджа Диян Божилов научихме, че селекцията продължава. В момента се водят разговори с двама-трима състезатели. Очаква се в близките дни към "жълто-зелените" да се присъедини един нападател. Утре на проби ще дойде Юлиян Георгиев от София. Той е млад футболист, който миналия сезон е играл в Австрия.
Първенствата в двете „Б" групи, които са с по 12 отбора, ще протекат в 33 кръга. След първите 22 изиграни кръга отборите ще изтеглят по жребий номерата си за третата част от първенството. В тази трета част някои от отборите ще имат 5 домакинства и 6 гостувания, а други - 6 домакинства и 5 гостувания. От общо 33 кръга най-вероятно 16 ще се изиграят през есента, а 17 през пролетта. Идеята е да остане една свободна седмица поне за мачовете от първия кръг на турнира за купата на България. Секретарят на Спортно-техническата комисия Веселин Маркович потвърди, че от всяка група в аматьорските "В" групи ще изпадат, според Наредбата, по два отбора. Този брой може да се увеличи в зависимост от изпадащите от "А" група, както и от резултата при баражите. Тази година се променят и условията за влизане в "А" група. Вторите отбори от двете "Б" групи ще играят най-напред помежду си, след което победителят от този предварителен плейофен мач ще се бори за шанса да влезе по-нагоре с тим, заел 14-о място в "А" група.
* Източна "Б" група
ПРОГРАМА ЗА ПЪРВИЯ КРЪГ
31 юли - 1 август
Миньор (Раднево) - Дунав (Русе)
Несебър - Спартак (Пловдив)
Черноморец (Поморие) - Доростол (Силистра)
Любимец - Добруджа
Светкавица - Равда
Брестник (Пловдив) - Черноморец (Балчик)

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ГОСТУВА НА ЛЮБИМЕЦ, ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) - НА БРЕСТНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди