изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:36 EEST
КАЛИАКРА ЗАПОЧВА СЪС СЛАВИЯ В СОФИЯ    
СпортОтборът на Калиакра ще гостува на Славия в първия кръг на новото първенство на "А" група.

Това отреди тегленият днес жребий за мачовете от есенния полусезон. Избраниците на старши треньора Филип Филипов ще имат тежката задача да се изправят срещу един от столичните тимове, които всяка година тръгват с амбицията да се намесят в борбата за призовите места. Прави впечатление, че в първите четири кръга каварненци ще имат три срещи в столицата - освен на Славия те ще гостуват още на Локомотив и на Левски. Ето какво сподели президентът на Калиакра Венцислав Василев, след като научи програмата на своя отбор: "Славия е сериозен съперник. Ясно е, че ни предстои трудно начало. Всъщност в Славия правят нов отбор, ние ще се готвим здраво за мача и се надявам да започнем успешно. Наясно сме, че в "А" група всеки мач за нас ще бъде тежък и че всяка спечелена точка ще е ценна. Целта ни е да запазим мястото си в "А" група."

От жребия стана ясно, че новото първенство ще бъде интересно от самото начало. Доказателство за това е фактът, че още в първия кръг ще бъде вечното дерби между ЦСКА и Левски.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ЗАПОЧВА СЪС СЛАВИЯ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди