изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:22 EEST
Роси Иванова е първата, с която се целува Камелия    
Мис & Мистър Поради големия интерес пускаме още един кратък откъс от главата, посветена на "Мис България 2005" Росица Иванова в книгата "22 истории със звезди" на журналиста Светослав Пинтев, която се продава в най-големите вериги книжарници у нас.

Слязохме с Роси в подземната част на заведението, където в този час на деня нямаше никого, освен двойка дами в един ъгъл. Харесахме си маса в срещуположния. Кавалерствах на Росица да съблече коженото палто, поръча си един коктейл "Маргарита", когато най-после сервитьорката се появи. Запалихме по цигара, побъбрихме и чак тогава натиснах копчето на диктофона. Приказките ни се завъртяха около снимките на клипа към песента на Камелия "Оргазъм", в който Росица се беше снимала заедно с фолкпевицата, модела Никол, гримьорката Силвия Стойчева и няколко яки момчета.

- Ама и доста мъже те награбват там. Няма начин това да не те възбуди - казвам, за да тласна разговора в еротична посока, знаейки, че Роси е пределно пестелива на тази тема.

- Мъжете непрекъснато трябваше за ме натискат, да ме докосват. Трудно е да не се възбудиш в такава ситуация.

- Песента е страхотна. В клипа се целуваме с Камелия. В началото малко се притеснявах, но не ми личеше - усмихва се Роси. После съвсем се отпуснах. Снимахме през нощта, както подобава за такъв клип - продължи тя с някакво извънредно опасно огънче в прозрачните си сини очи.

По-късно Камелия си призна, че това е първата й целувка с жена.

http://vip-bg.info

 


Сходни връзки

Роси Иванова е първата, с която се целува Камелия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди