изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:28 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОБРАХА ПОЩЕНСКИЯ КЛОН В С. ПОБЕДА    
НовиниКрупен обир бе извършен в пощенския клон на добричкото село Победа в нощта срещу 23 юни, съобщиха от РДВР. Необезпокоявани от никого, неизвестните засега крадци срязали металната решетка на прозорец в селската поща и проникнали в касовото помещение. Там с оксижен обирджиите обезвредили ключалката на огнеупорна каса тип "Звезда" и отмъкнали намиращите се вътре 6500 лв., газов пистолет и газов спрей. Според жители на селото не е ясно тези пари дали са били дневния приход в пощата, или са преведени за заплати.

В ДОБРИЧ НЯМА УЧИЛИЩЕ, ЧИСТО ОТ НАРКОТИЦИ

Първата употреба на дрога вече се наблюдава при 12-14-годишни. Това бе съобщено на пресконференция, организирана от "Родители и деца срещу дрогата", ХЕИ, ЦПЗ и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. По неофициални данни обаче и 10-годишни посягали към наркотиците. Анкетите в училищата показали, че в Добрич няма чисто от наркотици училище.
НДТ - 26 юни 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОБРАХА ПОЩЕНСКИЯ КЛОН В С. ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди