изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:14 EEST
СПЕЦИАЛEН ПРИЗ ОТ КМЕТА ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ВЪВ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР В ПАМЕТ НА АНГЕЛ АТАНАСОВ    
НовиниСпециален приз от кмета на Добрич ще получат победителите във футболния турнир в памет на Ангел Атанасов, съобщиха от кметството.

Оттам добавиха, че идеята е на кмета Детелина Николова и е в знак на почит към паметта на управителя на вестник “Добруджанска трибуна” Ангел Атанасов.
Победителите във футболния турнир ще получат плакет с герба на Община Добрич. За първото място ще се надпреварват детските отбори на “Изида”–Добрич, “Черноморец”–Балчик, “Спартак” – Варна и “Аристон” – Русе.
Малките състезатели са родени през 1999 година. Отборите ще играят по системата “всеки срещу всеки”. Както НДТ вече писа, детският футболен турнир ще бъде открит на 23 юни от 16.00 часа на игрището в село Оброчище. След това ще се изтегли жребият за първите мачове от програмата. Закриването и награждаването на отборите е насрочено за 26 юни. Освен купата и наградата на кмета Детелина Николова за отбора победител са осигурени грамоти и индивидуални призове за най–добре представили се млади таланти, съобщават още от общината.
 


Сходни връзки

СПЕЦИАЛEН ПРИЗ ОТ КМЕТА ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ВЪВ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР В ПАМЕТ НА АНГЕЛ АТАНАСОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди