изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:26 EET
ПЪТНИЧЕСКИ ВЛАК БЛЪСНА АВТОМОБИЛ НА Ж.П. ПРЕЛЕЗА ДО С. РАВНЕЦ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани осем криминални престъпления.

 

            -На 22 юни, около 23,50 часа в Първо РУ “Полиция” е получено съобщение затова, че неизвестен извършител е проникнал в магазин, намиращ се в гр.Добрич, по ул. “Отец Паисий”, откъдето е извършил кражба на сумата от 760 лв. и документи.

            По случая е образувано досъдебно производство. Служителите от полицейското управление провеждат оперативно-издирвателни мероприятия за разкриване извършителя на престъплението.

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РУ “Полиция” Добрич е задържан Я.И. на 35 години от с.Победа. Същият, на 21 юни от частен дом в с.Победа е извършил кражба на 2 броя мобилни телефони, собственост на английски гражданин. Откраднатите телефони са намерени, иззети и върнати на собственика.

            Лицето е криминално проявено и осъждано за кражби и грабеж. Задържано е за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Каварна е задържан Ц. Т. на 34 години от гр.Каварна. Същият, на 23 юни 2010 г. от бензиностанция в гр.Каварна е извършил кражба на 100 лв. от оборота. Откраднатите пари са върнати на управителя на бензиностанцията.

            По случая се води досъдебно производство.

            -При проведена специализирана полицейска операция от служители на РУП Албена, съвместно със служители на Митница- Варна е извършена проверка на складова борса в с.Кранево, където са открити 77 бутилки концентриран алкохол от различни марки, с бандерол с изтекъл срок. При извършена проверка в магазин, намиращ се в хотел в КК Албена служителите са намерили и иззели 12 бутилки концентриран алкохол с бандерол с изтекъл срок.

            Съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

 

През денонощието на територията на областта са станали 4 пътно- транспортни произшествия с материални щети.

            -На 23 юни 2010 г., в РУ”Полиция” Ген.Тошево е получено съобщение за възникнала катастрофа на ж.п. прелез  до с.Равнец, общ.Ген.Тошево. При извършеният оглед на местопроишествието е установено, че около 09.48 часа, на същата дата,  автомобил “Форд Транзит” преминавайки през железопътния прелез е бил блъснат от пътническия влак Варна- Кардам. От извършените процесуално-следствени действия е установено, че 30 годишния  Ж.Ж., от гр.Добрич,  водач на автомобила не е спазил указаните пътни знаци и светлинна сигнализация, поради което е предизвикал катастрофата.В резултат на ПТП са нанесени значителни материални щети по двете превозни средства. Образувано е досъдебно производство.                       

            През денонощието е възникнал 1 пожар с щети.

24 юни 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

ПЪТНИЧЕСКИ ВЛАК БЛЪСНА АВТОМОБИЛ НА Ж.П. ПРЕЛЕЗА ДО С. РАВНЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди