изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:56 EEST
НАПАДАТЕЛ ОТ БОТЕВ (ПЛОВДИВ) ИДВА В БЕЛИЯ ГРАД    
СпортПърва тренировка с отбора на Черноморец (Балчик) ще направи утре най-новото попълнение в отбора - нападателят Георги Куртев, който е играл с Ботев (Пловдив) в "А" група и с екипа на Миньор (Раднево) в Източната "Б" група.

Старши треньорът на тима от Белия град Радостин Димов е искал още миналия сезон да привлече младия състезател, но тогава трансферът не се е осъществил. Георги Куртев е седмият нов футболист в отбора на Черноморец. След като от тима бяха освободени всички състезатели, които досега играеха като преотстъпени, спортно-техническото ръководство на балчишкия клуб успя да привлече футболисти със солиден опит в професионалния футбол. Това са Десислав Русев от Локомотив (Мездра), Кастадин Зеленков от Видима-Раковски (Севлиево), Генко Славов от Панайот Волов (Шумен), Румен Ангелов от Марек, Иван Цанков от Свиленград и Милен Танев от Берое (Стара Загора).

Утре избраниците на Радостин Димов ще тренират двуразово в Албена, а в неделя ще заминат за Дряново, където ще бъдат на двуседмичен лагер. По време на подготовката си там те ще проведат две контроли. На 6 юли ще играят с Видима-Раковски, а на 9 юли - с Добруджа. 

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

НАПАДАТЕЛ ОТ БОТЕВ (ПЛОВДИВ) ИДВА В БЕЛИЯ ГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди