изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:05 EEST
КУПУВАМЕ БИЛЕТИ ЗА ВЛАК ПО ИНТЕРНЕТ    
НовиниБДЖ пусна билети за влак в продажба по интернет. Това съобщиха от пресцентъра на компанията - превозвач

Новата услуга е част от стремежа на държавните железници да станат конкуретно способни, като билети могат да бъдат купени чрез интернет страницата на международно пътническо бюро "Рила" (www.bdz-rila.com) и се предлага както на български, така и на английски език.
За да изпрати запитване и заявка за закупуване на железопътни билети и резервации чрез Интернет, клиентът е необходимо да се регистрира в системата за плащане, като получава свое потребителско име, парола за достъп, както и потребителски профил, поясняват от компанията. Задължителни данни при регистрацията са: имената по документ за самоличност на лицето, което ще пътува, както и на лицето, което ще получи билетите от посоченото място; валиден e-mail за кореспонденция; валидна дебитна или кредитна банкова карта (VISA, MasterCard, Maestro и БОРИКА).
Получаването на билетите за пътуване с железницата в страната или чужбина, става в един от 16-те офиса на Международно пътническо бюро "Рила", в това число и в Добрич. Билетите могат да бъдат получени и чрез пощенска пратка с посочване на точен адрес на територията на страната, срещу заплащане на доставната цена, включена в цената на услугата.
 


Сходни връзки

КУПУВАМЕ БИЛЕТИ ЗА ВЛАК ПО ИНТЕРНЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди