изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:19 EEST
Фронтдамата на Бони M си търси вила по Черноморието    
Любопитно Фронтдамата на диско легендите Бони М Мейзи Уилямс планира да си купи малка къща край морето по нашето крайбрежие. Шоколадовата дива е заявила това свое желание в писмо до организаторите, в което се коментира програмата за двата концерта на Бони М у нас по Черноморието – съответно на 10 юли във Варна и на 12 юли в Бургас.


 деня между двата концерта г-жа Уилямс смята да се посвети на огледи, като дори сподели, че има нещо конкретно предвид.

„Получих едно-две предложения, но предпочитам да видя на живо, а и да разгледам още няколко места, преди да взема финално решение. Със сигурност обаче мястото трябва да предразполага към отдих, тъй като имам нужда от пълно разтоварване от динамиката на шоубизнеса“, каза лидерът на легендарната формация, като не уточни точно местонахождение на предпочитаните локации.

Според слуховете г-жа Уилямс стигнала до идеята за покупка на имот миналото лято, когато придобилите статус на тотални любимци на българската публика Бони М изнесоха у нас концерти в 7 български града, всичките преминали с невероятен успех. При посещението си във Варна и Бургас всички членове на групата бяха очаровани от хубавите ни пясъчни плажове.

На 10 юли в Летния театър на Варна и на 12 юли в Летния театър на Бургас Бони М ще гостуват за втори път като се заканват, че в ритъма на най-големите им хитове като Daddy Cool, Rivers of Babylon и Rasputin никой няма да остане седнал, а всички ще затанцуват като в една голяма дискотека в духа на 80-те.

За доброто настроение преди излизането на Бони М на сцената ще се погрижат добрите им приятели от Трамвай номер 5, за които тази роля отдавна вече се е превърнала в традиция.

Все още почитателите на Бони М могат да се възползват от промоционалните цени за събитието до 30 юни включително – дотогава билетите ще струват между 15 и 45 лв, след това редовните цени ще са между 20 и 50 лв.

Билети могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim.bg, в това число магазини Германос, Пикадили, Мултирама, Офис 1 и др. в цялата страна.

Също:
Варна, 10 юли: на касата на Летния театър
Бургас, 12 юли: на касата на Летния театър и Драматичен театър „Адриана Будевска“.
 


Сходни връзки

Фронтдамата на Бони M си търси вила по Черноморието | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Фронтдамата на Бони M си търси вила по Черноморието
Автор: Anonymous да 2010-06-27 @ 12:19 EEST
Да питат Цонко Перков от гр.Каварна- ще ги уреди!
Фронтдамата на Бони M си търси вила по Черноморието
Автор: Anonymous да 2010-06-28 @ 15:44 EEST

Миналаа година на 29.06 бяха в Добрич.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди