изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 ЮНИ


ОВЕН - Ще изразите твърдата си позиция по въпрос за бъдещето на повече хора, с което ще си спечелите доверието им. В менюто си заложете на повече плодове и зеленчуци.

ТЕЛЕЦ - С проект, в който сте вложили не малко ще приключите период, равносметката от който е, че сте станали по-силни. Природата ще ви дари с приятни вълнения, но не се преуморявайте.

БЛИЗНАЦИ - Възстановяване на здравето и духа са важни, за това не се колебайте да направите нещо повече за себе си днес. Романтично настроените ще изживеят деня вълнуващо.

РАК - Ще балансирате напрежението и натовареността си от последните дни, ако си позволите малко отдих и развлечения. Близостта на природата ще ви зарежда с енергия.

ЛЪВ - Занимания, целящи подобряване на физиката, здравето и образованието ви ще са особено полезни. С поведението си ще въздействате позитивно на околните.

ДЕВА - Има какво да ви радва на фона на случващото се около вас и в обществото. Само не търсете причини да налагате мнението си, мислете за изявите си и се подгответе за тях.

ВЕЗНИ - Ще ви привлича дома и с желание ще се погрижите за близките ви хора. Помагайки им да подредят живота си, помагате и на себе си, като си спестявате доста неудобства.

СКОРПИОН - Ще забързате темпото в сърдечните си дела, наваксвайки изпуснатите моменти със семейството и любимите ви хора. И в други посоки ще останете адекватни.

СТРЕЛЕЦ - Верни на усета си за нещата, ще заложите на сигурното, избягвайки съзнателно риска. Великодушни и с чувство за хумор ще се справите по-лесно в деликатна ситуация.

КОЗИРОГ - С допълнителната работа, която ще свършите днес бюджетът ви ще се подобри, от което на душата ви ще стане по-леко. Красивите гледки на природата ще върнат силите.

ВОДОЛЕЙ - не доверявайте тайните си на никого, а най-малко на ласкатели и хора, имащи користни цели. Уреждане на личен въпрос и подготовка за предстоящо пътуване или творческа изява.

РИБИ - Ще се грижите добре за себе си и за хората, около вас. Ще се обедините около обща цел и ще работите за реализацията й, без да се отказвате от своите приоритети.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди