изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:46 EEST
26-годишен студент по философия изчезна мистериозно в деня на гей парада    
Ред и сигурност Полицията в Благоевград обяви за издирване 26-годишния Атанас Макенджиев от квартал “Струмско”. Момчето излязло от дома си в 6 часа в събота и до вчера от него нямаше и следа. Майка му, която работи в хранителен магазин, депозирала спешна жалба до полицията с искане Атанас да бъде обявен за издирване.

Новината за мистериозното изчезване на момчето бързо обиколи квартал “Струмско”, вчера съседите бяха потресени и изненадани, разказва в. "Струма". Всички твърдяха, че Атанас е добро момче, но много затворен още от детските си години, с нелека и драматична съдба. Когато бил на 6 години, истинската му майка починала, баща му, собственик на таксиметрова фирма, се оженил за друга жена, която се грижи и до днес за него с много любов, казаха комшиите на семейство Макенджиеви. Преди 2 години и бащата на Атанас - Георги, починал внезапно, инфаркт го покосил, ненавършил 50 години.

Смъртта на бащата буквално сломила Атанас, който по това време бил студент по философия в ЮЗУ “Неофит Рилски”. След трагичния инцидент момчето престанало да посещава университета и прекъснало образованието си, каза неговата сестра Михаела, която е манекенка в Благоевград.

Момичето е безкрайно притеснено от изчезването на Атанас. "Не знам, нищо не е казал, взел 50 лева от майка ми и това е, телефонът му е тук, не го е взел, неговите приятели са в чужбина, не е възможно да отиде някъде ей така, дано не му се е случило нещо", каза сестрата, която е дете на бащата на Атанас и втората му съпруга.

Според оперативна информация в полицията в Благоевград младежът е правил два опита за самоубийство в период на тежка депресия, именно това е изплашило близките му, които ведната са поискали полицията да го търси. Някои смятат, че е твърде възможно Атанас да е заминал за София, където заради гей парада имаше струпване на много хора, което прави откриването на Атанас още по-трудно. Взетите 50 лева може да са били за билети за автобуса. Полицията в Благоевград е информирала колегите си във всички столични полицейски управления.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

26-годишен студент по философия изчезна мистериозно в деня на гей парада | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди