изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:01 EEST
Здравен хороскоп – 28 юни – 4 юли 2010    
Хороскоп От 28 юни Луната започва да намалява и през следващите две седмици е подходящо време за оперативни интервенции. Следоперативните (включително и порезни) рани зарастват по-лесно, а възстановителният процес е по-бърз.

На 28 юни Луната е в знака Козирог и не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно-мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Дните са благоприятни за лечение и профилактика, свързани със заболявания на костите и ставите, гръбнака, изчистване на зъбен камък, масажи за премахване продължителни блокажи по тялото. Ако операцията не може да бъде отложена, желателно е да се вземат превантивни мерки за предпазване от усложнения в следващ ден, подходящ според знака на Луната. При Луна в знака Козирог е желателно да се предпазвате от травми на краката. Възможни са костно-ставни болки, проблеми със зъбите, възпаления на кожата, обща отпадналост и меланхолия.

В часовете между 12.56 и 15.52 на 28 юни Луната е „без курс“, т. е. до напускането на знака не прави аспекти с останалите планети. Тази липса на аспект създава предпоставки за инциденти и грешки, поради разсеяност. В тези часове не рискувайте и не взимайте важни решения. В 15.53 часа Луната навлиза в знака Водолей, където ще бъде до 04.10 часа на 1 юли. В следобедните и вечерни часове на деня родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей са предразположени към ендокринни смущения, нервни разстройства, нарушения в кръвообращението. Работещите с електричество да бъдат по-внимателни.

30 юни е неблагоприятен ден за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, особено в късните часове на деня. Тогава съвпадът на Луната с Нептун предразполага към психози, към злоупотреба с алкохол, наркотици и силни лекарствени препарати, което би повлияло неблагоприятно на здравето и могат да последват усложнения.

На 1 юли, в часовете между 01.03 и 04.10, Луната отново е „без курс“. В 04.11 часа преминава в знака Риби, където ще бъде до 16.44 часа на 3 юли.

На 1, 2 и 3 юли до 16.44 часа не се препоръчват операции на лимфната система, отстраняването на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, пръстите и глезените на краката. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания, свързани с изброените системи и органи. Луната в Риби предразполага към инфекции (включително гъбични) и гнойни процеси, отоци по крайниците, ендокринни нарушения, нараняване пръстите на краката, кожни алергии и отравяния.

2 юли е неблагоприятен ден предимно за родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Бъдете по-сдържани и не влизайте в излишни спорове. В здравословно отношение сте предразположени към нервно напрежение, главоболие и безсъние, температурни състояния, възпалителни процеси, алергични реакции, чревни разстройства. Внимавайте за пожари, наранявания с режещи и остри предмети, огнестрелно оръжие и изгаряния с горещи течности.

На 3 юли родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби са предразположени към депресии и отпадналост, храносмилателни разстройства, болки в крайниците. В часовете между 14.17 и 16.44 на 3 юли Луната е „без курс“, което изисква повече внимание от ваша страна. Да бъдат внимателни и онези от вас, които са на море или на друг воден басейн – възможни са и инциденти във вода. В мунданен план са възможни авиационни и влакови инциденти, както и повишаване броя на пътнотранспортните произшествия (особено на 3 и 4 юли).

На 3 юли в 16.45 часа Луната преминава в знака Овен, където ще бъде до 03.29 часа на 6 юли. 3 и 4 юли са почивни и не са оперативни дни, но ако се наложи спешна интервенция на мозъка, съществува опасност операцията да не е с добър изход. Знакът Овен управлява главата, мозъка и мозъчното кръвообращение и не е желателно през тези два дни да се правят подобни операции.

В часовете на 3 срещу 4 юли и на 4 юли родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да се предпазват от битови скандали, завършващи с побой и наранявания, травми на главата, инциденти от всякакъв род. Избягвайте и посещения на заведения и други многолюдни места, където може да се стигне до сбивания и наранявания. В здравословен аспект може да има повишаване на кръвното налягане при хипертониците, мигрени и безсъние, силно нервно напрежение. В по-тежки ситуации са възможни и инсултни състояния. В мунданен план се очаква повишаване на агресията и сблъсъците в горещите точки по света, предимно на етническа основа – взривове и атентати, убийства и отвличания, както и природни катаклизми.

На 4 юли в 17.35 часа Луната преминава във фаза Последна четвърт. При смяната на Лунната фаза астрологично Слънцето и Луната образуват напрегнат аспект квадратура. Това оказва влияние върху динамиката на водния баланс в организма (кръв, лимфа) и естествено дава отражение върху функциите в човешкия организъм. Енергията е променлива и може да има нарушения в храносмилателната система и кръвообращението. Най-уязвими на този ден са родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Бъдете търпеливи и не предприемайте рисковани действия. Важно е да знаете, че нищо от написаното може да не се случи и това не бива да ви учудва, защото най-точна информация за вашето здраве може да даде личния хороскоп на всеки отделен човек. И въпреки това, има общи тенденции, които е добре да се спазват. Насочете енергията и ентусиазма си в позитивна насока – Овните могат да отидат на концерт, театър или друго забавление с близките, Раците – могат да се отдадат на интелектуални занимания, срещи с роднини или да отидат на излет, Везните – могат да се срещнат с приятели, което ще ги разтовари, а Козирозите – да избягват застояването у дома и да се разтоварят сред природата, в зоологическата градина с децата или на ресторант.

Бъдете здрави!

Маргарита Паскалева
E-mail: moyata_rusalka@abv.bg
GSM: 0887005209

 ТВОИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2010 ГОДИНА

 


Сходни връзки

Здравен хороскоп – 28 юни – 4 юли 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди