изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:50 EET
НОВА СЕСИЯ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА КНИГОИЗДАВАНЕТО    
КултураНова сесия за набиране на предложения за финансово подпомагане на книгоиздаването и книгоразпространението на проекти обяви общината в Добрич.

 Крайният срок, в който авторите могат да депозират своите идеи, е 9 юли. Дотогава физически и юридически лица могат да подават заявления за финансиране на проекти, свързани с историята и развитието на Добруджа. Срокът е определен от Постоянната комисия “Култура, вероизповедания и етнически въпроси” към Общинския съвет.
Проектите ще се финансират по общинските правила за подпомагане на книгоиздаването и книгоразпространението. Необходимите документи и заявлението за кандидатстване могат да се намерят на интернет – страницата на общината в рубриката “Общински съвет” и подсекция “Правилници”. Документите за кандидатстване се подават в секретариата на Общински съвет до Председателя на Постоянната комисия “Култура, вероизповедания и етнически въпроси”. Комисията ще разгледа материалите на заседание на 26 юли, информират още от кметството.
 


Сходни връзки

НОВА СЕСИЯ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА КНИГОИЗДАВАНЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди