изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:23 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 29 ЮНИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Закъснения, недобре разбрани условия и други затруднения ще създават повече напрежение в работата и взаимоотношенията ви. Това изисква да сте внимателни, особено в детайлите.

ТЕЛЕЦ - Внимателният ви подход в деликатна ситуация ще ви спести главоболия и неприятни емоции. Изисква се и подготвеност, каквато не ви липсва и това ще се забележи от когото трябва.

БЛИЗНАЦИ - Възможни са заблуди и навеждане към грешни решения. Бъдете внимателни и не се поддавайте на провокации. Отдайте заслуженото на партньора си, на когото дължите много.

РАК - Без излишна суета и губене на време ще се заемете с неотложните си задачи. За някои от вас те са свързани с образователната сфера и повишаване на квалификацията.

ЛЪВ - Бъдете по-отворени към онези, които търсят вниманието ви, споделете опита и знанията си с тях и няма да съжалявате. В романтично настроение ще премине вечерта ви.

ДЕВА - Като не пренебрегвате важните неща, ще се погрижите за всичко, което ви вълнува сега. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще го насочите в желаната посока на мислене.

ВЕЗНИ - Ще работите за решаване на проблем, който може да се задълбочи, ако не вземете навреме мерки. Ще се окажете търсени от повече хора във връзка с един или друг въпрос.

СКОРПИОН - Вслушвайки се във вътрешните си усещания, ще намерите отговори на въпроси, които ви вълнуват. Те ще ви дадат смелост да откажете напълно недоброжелателите си.

СТРЕЛЕЦ - С подкрепата и доверието на повече хора ще ви бъде по-лесно в изпълнението на поетите ангажименти. Увереността ви помага да се справите според очакванията към вас.

КОЗИРОГ - С днешните развития ще поставите началото на по-добър период, както в професионален, така и в личен план. С добро настроение ще приобщите околните към заниманията си.

ВОДОЛЕЙ - В работата си по текущите задачи ще откриете нови моменти, на които ще придадете по-голямо внимание. Не отлагайте края на връзка, която е изчерпана от съдържание.

РИБИ - Многото ви ангажименти ограничават времето ви за срещи и включването ви в развлекателни прояви, но изборът си е ваш. По-важното е, че трудът ще ви носи пари и удовлетворение.


Nossa - Mas Que Nada

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди