изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:35 EEST
ЦИГАНИ ОТВЛЯКОХА И ВЪРЗАХА ЗА ДЪРВО ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР    
Ред и сигурност36-годишен шофьор на "Експрес такси" в Добрич е бил отвлечен миналата вечер и завързан за дърво край село Батово, научи НДТ. От Областната дирекция на МВР съобщиха, че сигнал за похищението е получен в 3 часа в дежурната част на Второ РУ "Полиция". То било от друг таксиметров шофьор, който открил колегата си. Димитър Д. бил нает от местостоянката в близост до закусвалня, намираща се по ул.”Хр.Ботев”  в Добрич от трима цигани. След качването  в колата те го заплашили с остър предмет и го принудили да тръгне към Балчик.


 След като посетили различни села в областта Добрич, автомобилът аварирал на два километра от Батово. След като завързали водача за дърво близо до колата, похитителите офейкали в неизвестна посока.
При проведените процесуално-следствени действия е установено, че от таксиметровия шофьор са откраднати два мобилни телефона ”Нокия” и “Сони Ериксон”, чантичка с документи и сумата от около 70 лв. По случая е образувано полицейско дознание, като се провеждат оперативно- издирвателните мероприятия за разкриване извършителите на деянието.
Водачът е в добро здраве, спрямо него не е упражнено насилие, каза за НДТ директорът на ОД на МВР комисар Стефан Йончев. Той потвърди информацията, че има задържани трима мъже, заподозрени в извършване на престъплението. НДТ

ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ И ЗАДЪРЖА ПЕСТЪПНИЦИТЕ, ОТВЛЕКЛИ ТАКСИМЕТРОВИЯ ШОФЬОР В ДОБРИЧ

ТРИМА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ТАКСИДЖИЯ

 


Сходни връзки

ЦИГАНИ ОТВЛЯКОХА И ВЪРЗАХА ЗА ДЪРВО ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди