изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:10 EEST
ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ И ЗАДЪРЖА ПЕСТЪПНИЦИТЕ, ОТВЛЕКЛИ ТАКСИМЕТРОВИЯ ШОФЬОР В ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани  3  криминални престъпления.

 

             -На 28.06.2010 г. в 16,15 ч. на тел.166 е получено съобщение от  55 годишен жител на гр.Добрич, за това, че около 16,00 ч. неизвестен извършител е проникнал в домът му от където е извършил кражба на портфейл, в който е имало 564 лв. При извършените заградителни мероприятия от служители на КАТ-01 РУП-Добрич и СОД ОДМВР гр.Добрич до паметника на „Хан Аспарух” задържат лицето Я.П. на 49 г. При извършения обиск  е намерен портфейла с парите. По случая е образувано досъдебно производство.

            -На 28.06.2010 г. в 08,30 ч. в ОДЧ на Второ РУП Добрич се получи съобщение от  34 годишен  жител на  с.Телериг, за това, че за времето от 25.06. до 28.06.2010 г., неизвестен извършител прониква през прозорец в кметство с.Телериг, община Крушари, от където  извършва кражба на компютър марка „Леньово”, монитор „Филипс” и телефон марка „Седжем”. По случая е образувано досъдебно производство по описа Второ РУ “Полиция”.

            Във връзка с извършеното отвличането и последвалия грабеж на таксиметровия шофьор  от гр.Добрич на 28.06.2010 г.,  след проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от Второ РУП Добрич и Първо РУП Варна  бяха установени и задържани извършителите на деянието. Това са А.Х. на 26 г., И.А. на 26 г.-двамата от Добрич и З.П. 40 г. от с. Загорци. Лицата са криминално проявени,  осъждани за извършени престъпления. По време на извършеното престъпление И.А. се е отклонил от затвора гр.Варна. Лицата са задържани във Второ  РУП, като част от вещите предмет на престъпление са иззети.Изясняването на случая продължава.

            През денонощията на територията на областта е станало 1 пътно- транспортни произшествия, с материални щети.

            Служители на ПБС са участвали в гасенето на 2  пожара  с материални щети.

29 юни 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

ЦИГАНИ ОТВЛЯКОХА И ВЪРЗАХА ЗА ДЪРВО ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ И ЗАДЪРЖА ПЕСТЪПНИЦИТЕ, ОТВЛЕКЛИ ТАКСИМЕТРОВИЯ ШОФЬОР В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди